Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di asparagi verdi a rondelle (1 cm)
- 100 g di gamberetti freschi sgusciati
- 3 pizzichi di sale
- 3 uova
- 4 - 6 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) tostate
- 4 - 6 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 27.31 g
- Karbonhidrat
- 50.08 g
- Yağ
- 24.53 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 dk
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 Min
Insalata di tacchino e fagiolini
45 Min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 Min
Merluzzo tataki al pesto
30 Min
Involtini di platessa e verdure
1h
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 Min
Pollo al limone con asparagi verdi
35 dk