Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 2255.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Baccalá alle olive
25 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Zuppa di baccalà
1h