Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 2255.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di baccalà
1sa
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 dk
Baccalà alla Soutelo
30min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 dk
Baccalà alla ligure
1sa
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min
Seppie in zimino
40 dk
Baccalà, patate e funghi
45 dk
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 dk