Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 2255.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpetti affogati
45 min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Baccalà alla Soutelo
30 min
Tegamini di cipolle e alici
1 godz.
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Calamari cipolle e patate
50min
Seppie in zimino
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Zuppa di baccalà
1 godz.
Moscardini al limone
30 min
Baccalà alla livornese
35min