Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla rossa di Tropea, a fettine sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di totani piccoli, puliti
veya 800 g di calamari freschi puliti, a pezzi - 30 g di vino bianco
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sommacco in polvere
- 80 g di olive nere denocciolate
- 5 g di sale
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- crostini di pane, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 18.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Polpo in rosso
35min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Seppie in zimino
40 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Moscardini al limone
30 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Calamari alla napoletana
40 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Anelli di totano in umido
30 Min
Calamari in umido
55min