Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla rossa di Tropea, a fettine sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di totani piccoli, puliti
veya 800 g di calamari freschi puliti, a pezzi - 30 g di vino bianco
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sommacco in polvere
- 80 g di olive nere denocciolate
- 5 g di sale
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- crostini di pane, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 18.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Calamari in umido
55 min.
Calamari alla marchigiana
35min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Anelli di totano in umido
30min
Polpetti all'inferno
40min
Moscardini al limone
30min
Seppie con i piselli
40min
Polpetti affogati
45min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min