Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla rossa di Tropea, a fettine sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di totani piccoli, puliti
veya 800 g di calamari freschi puliti, a pezzi - 30 g di vino bianco
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sommacco in polvere
- 80 g di olive nere denocciolate
- 5 g di sale
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- crostini di pane, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 18.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anelli di totano in umido
30 min
Calamari in umido
55min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Cous cous con moscardini e olive
1h
Seppie con i piselli
40 min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Seppie in zimino
40 min
Calamari alla napoletana
40 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min