Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 0.25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scaloppine ai funghi
40 Min
Polpette al sugo
45min
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 30min
Involtini di vitello
35min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25 Min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min