Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
600
g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
veya 600 g di carne di manzo (8 fettine sottili 10 x 15 cm) - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe + q.b.
-
80
g di prosciutto crudo affettato
veya 80 g di pancetta affettata - 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 18.3 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scaloppine ai funghi
40min
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 30 min
Polpette al sugo
45min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Involtini mare e monti
1 godz. 10 min
Involtini al pomodoro
55 dk
Polpettone classico
1 godz. 15 min
Involtini di carne al Varoma
40min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Saltimbocca alla romana
25min
Scaloppine alla pizzaiola
25min