Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck a cubetti o a strisce
- 120 g di pisellini surgelati
- 50 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 1 - 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 700 g di acqua
- 350 g di pasta tipo penne (o altra pasta corta)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 12.1 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Tubettoni piselli e funghi
40 min
Spaghetti al tonno
40 min
Mezze maniche affumicate
25 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Penne risottate funghi e speck
40 min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 Min