Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 100 g di salame chorizo a fettine (1 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a cubetti (1 cm)
- 120 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro in scatola (con il suo liquido)
- ½ cucchiaino di sale
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di origano secco
- 350 g di penne rigate o altro tipo di pasta corta rigata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1905.4 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 30.2 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti al tonno
40 dk
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Caserecce allo sgombro e limone
30 Min
Rigatoni affumicati
25 dk
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Salsa al pomodoro
40 dk
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 dk