Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di mais bianca bramata
- 70 g di olio di semi di girasole
- 70 g di latte intero
- 70 g di vino bianco secco
- 120 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 2 uova
- 500 g di farina tipo 00
- 180 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 411.6 kJ / 98.3 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 14.2 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 5.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1 Std. 10 Min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Zuppa di pesce misto
40min
Elisir del tempo
10 Min
Biscotto ciocco-cocco
2h 50 min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Tempura di verdure
25 Min
Focaccia dolce alle mele
1 godz. 45 min
Castagnole
1 Std. 20 Min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min