Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crocchette di patate
1h 10min
Pappardelle ripiene di piselli
2h 25min
Arancini di riso
3h 5min
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55 min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10h
Baci di dama
1 godz. 30 min
Crocchette di patate e speck
3hod. 20min
Bomboloni salati
3hod. 20min
Festival (frittelline giamaicane)
1 godz. 30 min
Crostata salata esotica
2h
Milkshake al burro di arachidi
15 min
Chiacchiere salate
55 min