Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coppette biscotto
20min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1 godz. 10 min
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Torta cupcake
40min
Cheesecake delle feste
4 godz. 30 min
Frittelle di zucca
1 Std. 25 Min
Croissant salati agli spinaci
3 Std.
Bignè all'amarena
3 Std.
Panzerotti romani
1 godz. 10 min
Crocchette di cozze
10 Std.
Crocchette di pesce alla menta
10 Std.
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 godz.