Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 0
Ripieno
- 500 g di porri a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mortadella a fette
- 100 g di olive nere denocciolate
- 500 g di pomodori gialli a metà
- 150 g di provola dolce a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2355 kJ / 563 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 63.6 g
- Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Torta salata di cipolle bianche
1 godz. 25 min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia alle melanzane
1h 50min
Pizzi leccesi
6h
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Calzone
2h 50min
Focaccia pugliese
1h 10 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min