Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 0
Ripieno
- 500 g di porri a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mortadella a fette
- 100 g di olive nere denocciolate
- 500 g di pomodori gialli a metà
- 150 g di provola dolce a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2355 kJ / 563 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 63.6 g
- Yağ
- 25.9 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Calzoni vegetariani
1h 50min
Focaccia di patate
2u. 50min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Torta salata di cipolle bianche
1 godz. 25 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Focaccia alle melanzane
1h 50min
Focaccia a sorpresa
2 godz.
Pitta rustica salentina
1hod. 40min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 godz.