Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di zucchero
- 180 g di ricotta di pecora
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di Rum
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- 3 albumi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 598.9 kJ / 143.1 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Torta ricotta e pistacchio
8 Std.
Ravioli di ricotta
1h 35min
Sasanelli gravinesi
45min
Ravioli dolci fritti
1 Std.
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Biscotti sandwich al burro di arachidi
30min
Piccole cassatine al forno
2h
Pitte pie calabresi
1hod. 30min
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Calzone fritto
5 Std.
Rame di Napoli
3h