Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelato
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 220 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 160 g di zucchero
- 30 g di Marsala
- 4 tuorli
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
- 80 g di Marsala
Terminare la preparazione
- 120 g di biscotti savoiardi
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2335 kJ / 558 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 64.4 g
- Yağ
- 28.1 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15min
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Zuccotto
7h 10 min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2u. 35min
Parrozzo
1hod. 10min
Torta deliziosa di mandorle
9 godz.
Fantasia di nocciole
1h 35min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Torta gelato ai frutti di bosco
11 godz. 30 min
Torta caprese di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min