Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 15 g di sale
-
5 - 10
g di semi di anice, a piacere
veya 5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1081.4 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 48.6 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 646 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 dk
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Nociata Sabina
1sa 30 dk
Cornetto gigante
6h
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25 min
Fiadoni
1sa
Maritozzo romano
11 Std.
Torrone napoletano
4 Std.
Ciambelline al vino rosso
1sa
Tozzetti
1sa 30 dk
Ciambelline al vino rosso passito
1sa