Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 15 g di sale
-
5 - 10
g di semi di anice, a piacere
veya 5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1081.4 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 48.6 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 646 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maritozzo romano
11 Std.
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Colomba classica
6 godz. 45 min
Nociata Sabina
1 Std. 30 Min
Panpepato
25h 40 min
Ciambelle di Carnevale
4h 5 min
Pane sciapo umbro
14 godz.
Brioche morbide molisane
7 Std.
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.