Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 15 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 500 g Oktopus, frisch oder aufgetaut, gereinigt
- 250 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (4 cm)
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Sellerie, in Stücken (2 cm)
- 60 g Weißwein
- 60 g Wasser
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 3 - 4 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (isteğe bağlı)
- 20 g Balsamico
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1564 kJ / 373 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsrahmgulasch
1h
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 godz. 15 min
Pappardelle al Ragù
4u.
Manhattan
10 dk
Sous-vide Teriyaki Lachs
1sa 20 dk
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1h
Safranreis
30min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2ωρ. 20 λεπτ.
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 godz. 10 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 godz. 50 min
Grüne Linsensuppe mit Selchfleisch
50 min