Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 15 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 500 g Oktopus, frisch oder aufgetaut, gereinigt
- 250 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (4 cm)
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Sellerie, in Stücken (2 cm)
- 60 g Weißwein
- 60 g Wasser
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 3 - 4 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (isteğe bağlı)
- 20 g Balsamico
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1564 kJ / 373 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
Gewürzreis
25min
Jambalaya
30min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Lammragout mit Sellerie-Püree
1h 10min
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30min
Shrimp Creole
40 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Orientalischer Lammeintopf
1h 10min