Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 15 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 500 g Oktopus, frisch oder aufgetaut, gereinigt
- 250 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (4 cm)
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Sellerie, in Stücken (2 cm)
- 60 g Weißwein
- 60 g Wasser
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 3 - 4 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (isteğe bağlı)
- 20 g Balsamico
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1564 kJ / 373 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geröstete Leber
30 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Grüne Linsensuppe mit Selchfleisch
50 Min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 Std. 15 Min
Melanzani sous-vide
40 min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 godz. 30 min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 Std.
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40 min
Scallops & Pea Puree
20min