Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Salbeiblätter, frisch
- 2 TL Pfefferkörner, bunt
- 3 Pimentkörner
- ¼ TL Koriander, ganz
- 2 Gewürznelken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Braten
- 30 g Rosinen
- 700 g Lammfleisch (z. B. Schlögel), in Stücken (ca. 4 cm)
- 30 g Balsamico-Essig
- 400 g Rotwein
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 90 g Kumquats, in feinen Scheiben, entkernt
- 60 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2680 kJ / 639 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grüne Linsensuppe mit Selchfleisch
50min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 godz.
Ribisel-Pavlova
2h 50 min
Lammkoteletts in Tomaten-Zwiebel-Sauce mit Weizen-Pilav - Keşkekli Pirzola Yahni
13 godz. 15 min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Rosensorbet mit Zitronensaft - Gülsuyu Karsambaç
4h 45min
Tapiokadessert
40min
Orientalischer Lammeintopf
1h 10min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 godz. 40 min