Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di cous cous precotto
- 1 scalogno a metà
- 40 g di pomodori secchi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 250 g di pisellini surgelati
- 320 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 80 g di Feta a cubetti
- 60 g di rucola
- 80 g di olive verdi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1853.5 kJ / 443 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 56.2 g
- Yağ
- 17.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 601.2 mg
Alternatif tarifler
Farro al pesto e fagiolini
30min
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50min
Insalata di farro perlato alla greca
30min
Cous cous spinaci e uvetta
45min
Farro alla nizzarda
40min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20min
Quinoa alla caprese
30min
Cous cous invernale
45min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4 Std. 20 Min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20min