Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di cous cous precotto
- 1 scalogno a metà
- 40 g di pomodori secchi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 250 g di pisellini surgelati
- 320 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 80 g di Feta a cubetti
- 60 g di rucola
- 80 g di olive verdi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1853.5 kJ / 443 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 56.2 g
- Yağ
- 17.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 601.2 mg
Alternatif tarifler
Farro alla nizzarda
40min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1h
Misto di cereali con zucchine alla menta e tonno
35min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4 Std. 20 Min
Cous cous al pesto e melanzane
30min
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50 min
Insalata di farro perlato alla greca
30min
Cous cous invernale
45min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30min