Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de feuilles de blette, hachées au couteau
- 1600 g de tomates pelées
-
500
g de brocciu, bien égoutté
veya 500 g de ricotta - 2 jaunes d'œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 paquet de cannelloni à garnir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1390 kJ / 332.6 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 623 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Tourte aux blettes
13h
Moussaka
1 godz. 40 min
Pissaladière
2h 10min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 godz. 40 min
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min