![Gnocchi aux épinards Gnocchi aux épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/38461.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les gnocchi
- 500 g d'eau, et pour la cuisson des gnocchi
- 2 pincées de sel, et pour la cuisson des gnocchi
- 700 g de pousses d'épinard frais
- 280 g de chapelure
- 90 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de parmesan râpé
- 2 œufs
La finition
- 40 g de beurre doux
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 30 g de parmesan en copeaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2791 kJ / 667 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 88.2 g
- Yağ
- 23.1 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quenelles de beignets de chou-fleur
1h
Risotto au potiron
35 Min
Gnocchis de patate douce
40p
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 godz. 5 min
Gnocchis de butternut
1 Std. 35 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40p
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Gnocchi au potiron jaune
1 Std. 15 Min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Galettes de chou-fleur au fromage
45min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min