Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Knoblauchzehen
- 10 Piri-Piri-Chili, frisch
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g grobes Salz
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Weinbrand
- 800 g Tomatensauce (z. B. von Barilla), siehe Tipp
- ½ TL Zucker
- 50 g Olivenöl
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 800 g Garnelen, roh, groß, geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Seafood-Eintopf
50 min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Teriyaki-Lachs mit feurigem Wirsing
45 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Garnelen-Eintopf
45 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Shrimp Creole
40min
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Garnelen Aglio e Olio
20min