Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Knoblauchzehen
- 10 Piri-Piri-Chili, frisch
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g grobes Salz
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Weinbrand
- 800 g Tomatensauce (z. B. von Barilla), siehe Tipp
- ½ TL Zucker
- 50 g Olivenöl
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 800 g Garnelen, roh, groß, geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfe-Hühnersuppe
1 Std. 15 Min
Garnelen Aglio e Olio
20min
Teriyaki-Lachs mit feurigem Wirsing
45min
Garnelen-Eintopf
45min
Shrimp Creole
40min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 Std.
Scharfe Garnelensuppe
35min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35min
Tomaten-Kokos-Suppe mit Garnelen
30min
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50min