Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 10 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- ½ TL Ingwer, frisch, gerieben
- 2 Prisen Chili, gemahlen
- 35 g Sake (Reiswein)
- 2 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 180 g)
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Speisestärke
- ½ - 1 EL Sesam, geröstet, nach Geschmack
- 1 Frühlingszwiebel, in schrägen Scheiben
- ½ frische Chili, entkernt, in schrägen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1291 kJ / 309 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1 Std. 25 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 godz. 50 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Summer Rolls mit gebratenem Hähnchen
1 godz.
Slow Cooking Beef Madras
3h
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min