Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 2 huevos
- 500 g de aceite para freír
- 100 g de miel de caña (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1127 kJ / 269 kcal
- Protein
- 19.82 g
- Karbonhidrat
- 33.27 g
- Yağ
- 6.38 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porra antequerana
1h 10min
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 min
Gazpachuelo
35min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Sopa de picadillo con garbanzos
1h
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Pastela moruna
5h 30min
Pestiños andaluces
1h