Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 550 g d'eau
- 8 endives
- 2 clémentines bio, zeste et jus
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 963 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 16 g
Alternatif tarifler
Endive au jambon et au gorgonzola
50 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Chou-fleur vapeur
20min
Fond d'artichaut à la framboise
1 godz. 10 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Poireaux vinaigrette
35 min
Asperges à la flamande
25 min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 Std. 45 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 godz. 30 min
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 min