Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 550 g d'eau
- 8 endives
- 2 clémentines bio, zeste et jus
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 963 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 16 g
Alternatif tarifler
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 Min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Chou-fleur vapeur
20min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Asperges sauce romesco
45min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Artichauts marinés à l'italienne
12sa
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Poireaux vinaigrette
35min