Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g piece fresh ginger, peeled
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 10 g brown sugar
- 15 g rice wine vinegar
- ⅛ tsp chilli powder
- 35 g sake
- 2 chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 1 tsp cornflour
- oil, for frying
- ½ - 1 tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into slices diagonally
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into slices diagonally
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2513.7 kJ / 598.5 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 46.2 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 1086.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1hod. 45min
Korean fried chicken
4 Std.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Thai beef salad
1h 15min
Sweet and sour pork ribs
35 Min
Kung Pao chicken
1sa 30 dk
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 dk
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min
Pulled pork burger
5u.