Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
45min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
35min
Fisch im Päckchen
1 Std. 10 Min
Exotische Marinade zu Hähnchen
5 Std.
Salat mit Steak-Streifen
35min
Gemüse-Saté-Bowl
1 Std.
Mango-Kokos-Eis
5min
Möhren-Kichererbsen-Aufstrich
15min