Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1u.
Spargel-Antipasti
40min
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10 Std.
Kalbskoteletts Sous-vide
1 godz. 10 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Pfifferlings-Stullen
35 min
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1u.
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1 godz. 10 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1u.
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min