Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Rote Bete, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1490 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
-
4
Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
veya 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten, 3 cm dick (à ca. 100 g) - 1 EL frische Thymianblättchen
- 10 g Butter, kalt
- 100 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Nudeln mit Pilz-Pesto
30min
Gedämpfte Lachspäckchen
55min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Black-Tiger-Salat
1 Std. 30 Min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Kaffee-Sabayon
10min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min