Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, am Stück
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1974 kJ / 471 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mozzarella-Carpaccio
40min
Grüne Spargelsuppe mit Erbsen
35 min
Matjesstulle mit Kressedip
2h 40min
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Blumenkohlcremesuppe mit Brokkoli
45 min