Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, am Stück
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1974 kJ / 471 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 Min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Caponata-Crostini
4h 40 min
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Anis-Birnen aus dem Varoma
35 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Wasabi-Eier mit Erbsenstampf
1 godz.
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 Min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min