Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta-Schnittlauch-Creme
- 30 g Parmesan, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 250 g Ricotta
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Pfifferlinge und Fertigstellung
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, frisch, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 6 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Graubrot
- 4 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, am Stück
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1974 kJ / 471 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho Andalusia
40min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Tomaten mit Tabbouleh
50min
Tomaten-Margarita
20min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Sorbetto alla frutta
5 Min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Croutons (mediterran)
35 Min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min
Frische Artischocken
55 Min
Moules et frites
45min