Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basilikumpesto
- 60 g Mandelstifte
- Wasser, lauwarm
- 200 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Thai Basilikumblätter, frisch
- 170 g Olivenöl
- ½ TL Salz
Risoni mit Steinpilzen und Lachs mit Pesto und Cherrytomaten
- 1 Zitrone
- 15 g Steinpilze, getrocknet
- 3 Zweigchen Thymian, frisch, Blättchen und Stängel
- ¾ TL Salz
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 110 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl, und etwas mehr zum Würzen
- 600 g Lachsfilet, frisch, mit Haut, (Sushiqualität, min. 2,5 cm dick)
- 230 g Risoni
- 80 g Weisswein
-
450
g Wasser
veya 450 g Gemüsefond - 170 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 4 Zweige Cherry-Tomaten
- 60 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4106 kJ / 981 kcal
- Protein
- 56 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 57 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 2326 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55min
Boeuf Bourguignon
2 godz.
Ingwer-Chili-Dressing
5min
Haselnuss-Glacé
6 godz. 20 min
Lachs auf Lauch-Frischkäse mit Frühkartoffeln
1u.
Pannacotta mit Mango-Coulis
4sa 15 dk
Trenette mit Pesto
45 min
Süsser Randen-Smoothie
15min
Himbeer- und Limettensorbet
10min
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min