Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione

Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione

3.9 16 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 20 dk
2 Portionen

Malzemeler

Entenbrust à l’orange
  • Entenbrustfilet mit Haut (ca. 250–350 g, 3 cm dick)
    2
  • Salz
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ⅛ TL
  • Wasser
    1850 g
  • Orange vorzugsweise Bio, klein, in Scheiben (3–5 mm)
    1
  • Ascorbinsäure
    1 gestr. TL
    30 g Zitronensaft, frisch gepresst, (von einer 1/2 Zitrone)
Orangenzabaglione
  • Orangensaft
    40 g
  • Gemüsebouillon Paste
    ½ TL
    ½ Würfel Gemüsebouillonwürfel
  • Salz
    ⅛ TL
  • weisser Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Eigelbe
    3

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 30 g
Kalori 1737 kJ / 415 kcal
Yağ 30 g
Lif 0.6 g
Karbonhidrat 4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...