Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Entenbrust à l’orange
- 2 Entenbrustfilets mit Haut (ca. 250–350 g, 3 cm dick)
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1850 g Wasser
- 1 Orange, vorzugsweise Bio, klein, in Scheiben (3–5 mm)
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
veya 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer 1/2 Zitrone)
Orangenzabaglione
- 40 g Orangensaft
-
½
TL Gemüsebouillon Paste
veya ½ Würfel Gemüsebouillonwürfel - ⅛ TL Salz
- 2 Prisen weisser Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- 3 Eigelbe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Erdbeersorbet mit Basilikum-Schaum
5 godz.
Apfel-Pulled-Pork
8h 20 min.
Coq au vin
2 godz.
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45 min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Fleischbouillon Paste
45 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Glasierte Karotten mit Honig
1h 20min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 godz. 15 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2hod. 20min
Pastateig
1 godz.