Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g water
- 100 g brinjals, cut in pieces (2 cm)
- 120 g mung bean sprouts
- 70 g cabbage, cut in strips
- 110 g siu bak choy, trimmed, horizontally halved
- 2 tbsp Japanese soy sauce (shoyu)
- 2 tbsp mirin
- 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp toasted sesame seeds, black and white, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mapo tofu
15min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Teochew Seafood Porridge
45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1hod. 20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Chicken porridge with century egg
30min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min