Cihazlar ve Aksesuarlar
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
Hazırlık 15 dk
Toplam 6sa 30 dk
4 portions
Malzemeler
Spice Paste Marinade
-
paprika1 Tbsp
-
garam masala1 Tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
dried mint2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
garlic cloves10
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)3 cm
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired1
-
water120 g
-
Greek yoghurt60 g
-
lamb shoulder, boneless diced600 - 700 g
Fried Onion Garnish
-
vegetable oil10 g
-
onions cut in thin wedges160 g
Spiced Onions and Curry
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried fennel seeds1 tsp
-
cardamom pods crushed6
-
cinnamon stick1
-
unsalted butter diced50 g
-
onions large, brown, sliced2 - 3
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
garam masala1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1071 mg
Protein
33 g
Kalori
2583 kJ /
621 kcal
Yağ
43 g
Lif
7 g
Doymuş Yağ
20 g
Karbonhidrat
21 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min
Tikka Paste
1 Std.
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Butter Chicken
50 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Madras Curry Powder
5 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Chicken Saag
50 Min