Cihazlar ve Aksesuarlar
Meat Stock Paste
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
400 g
Malzemeler
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 400 g
Sodyum
58983.8 mg
Protein
73.6 g
Kalori
2305.3 kJ /
551 kcal
Yağ
7.9 g
Lif
16.6 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
42 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Beef in Stout
1sa 40 dk
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2sa 40 dk
Meat stock paste
45 dk
Chicken stock paste
45 dk
Chicken Stock Paste
45 dk
Vegetable Stock Paste
50 dk
Mussels in spicy tomato sauce
45 dk
Vanilla Ice Cream
12sa
Chicken and Root Vegetable Stew
1sa
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 dk
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45 dk
Sourdough-style Loaf
122sa 45 dk