![Meat Stock Paste Meat Stock Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C47B235F-BB14-4CAD-9DEB-3C6D6ECDB2F4/Derivates/08AF84D2-26DB-4E51-BEA9-91BE2FC1184C.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces (4-5 cm)
- 300 g mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 2305.3 kJ / 551 kcal
- Protein
- 73.6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 7.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 16.6 g
- Sodyum
- 58983.8 mg
Alternatif tarifler
Mayonnaise
5 min
Sandwich Bread
3 Std.
Peach Pavlova
5j 30 menit
Rustic Bread
2 Std.
Chicken Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Five-seed bread
1h 50min
Pumpkin Soup
35 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Minced raw meat
35 Min
Quick Fruit Sorbet
10 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min