Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces (4-5 cm)
- 300 g mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 2305.3 kJ / 551 kcal
- Protein
- 73.6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 7.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 16.6 g
- Sodyum
- 58983.8 mg
Alternatif tarifler
Chicken Stock Paste
45 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Prawn Chow Mein
45 Min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 Std. 30 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Peking Chicken
45 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min