Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 tsp coriander seeds
- 4 tsp cumin seeds
- 70 g fresh green chillies, halved (approx. 4)
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 8 garlic cloves
- 60 g lime juice
- 2 fresh makrut lime leaves
- 2 fresh lemon grass, cut in pieces (1 cm)
- 60 g vegetable oil
- Besin Değeri
- şuna göre 340 g
- Kalori
- 2941 kJ / 712 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 66 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Sodyum
- 29 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Keralan Fish Curry
30 Min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Thai Massaman Curry Paste
25 min
Thai green curry paste
10 Min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Tikka Paste
1h
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Coriander Chutney
5 min
Green Curry Chicken
55 min
Prawn Bhuna
30 Min