Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di stoccafisso, ammollato, a pezzi (vedere consigli)
- 350 g di polpa di pomodoro
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1005.9 kJ / 240.3 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 485.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà, patate e funghi
45min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Stoccafisso con i porri
50min
Polpette con le sarde
25min
Caponata alla catanese
1h
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min