Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 425 g di acqua
- 320 g di farina di semola di grano duro
- 320 g di farina tipo 1
- 2 g di lievito di birra fresco
- 15 g di sale
Friarielli e salsiccia
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia, spellata, a pezzi
- 500 g di friarielli, puliti, a pezzi
- 200 g di mozzarella, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3882.3 kJ / 928 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 126.1 g
- Yağ
- 33.5 g
- Doymuş Yağ
- 33.5 g
- Lif
- 15.4 g
- Sodyum
- 2260.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Pesto di scarola e pecorino
15 min
Lasagne alla pecoraia
1h 40min
Pizza chiena
5h
Piccoli calzoni TM6
4h 30min
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min