Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 425 g di acqua
- 320 g di farina di semola di grano duro
- 320 g di farina tipo 1
- 2 g di lievito di birra fresco
- 15 g di sale
Friarielli e salsiccia
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia, spellata, a pezzi
- 500 g di friarielli, puliti, a pezzi
- 200 g di mozzarella, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3882.3 kJ / 928 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 126.1 g
- Yağ
- 33.5 g
- Doymuş Yağ
- 33.5 g
- Lif
- 15.4 g
- Sodyum
- 2260.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Parigina TM6
5u. 30min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3u.
Pastiera salata
2 Std.
Contorno di friggitelli
30min
Friarielli e salsiccia
50min
Frittata di pasta avanzata
25min
Pizza di scarola
3u. 30min
Pastiera napoletana
8 Std.
Focaccia barese TM6
4u.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.