Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 425 g di acqua
- 320 g di farina di semola di grano duro
- 320 g di farina tipo 1
- 2 g di lievito di birra fresco
- 15 g di sale
Friarielli e salsiccia
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia, spellata, a pezzi
- 500 g di friarielli, puliti, a pezzi
- 200 g di mozzarella, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3882.3 kJ / 928 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 126.1 g
- Yağ
- 33.5 g
- Doymuş Yağ
- 33.5 g
- Lif
- 15.4 g
- Sodyum
- 2260.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate (TM6)
1 godz. 30 min
Contorno di friggitelli
30 min
Funghi champignon ripieni di zucca
1 Std.
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Pane rustico ripieno
29 Std.
Frittelle di agretti
2 Std.
Ciambella salata speck e scamorza
50 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Pizza chiena
5 Std.
Insalata di carote e ravanelli all'orientale (TM6)
20min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Torta di riso cacio e pepe
1 godz. 30 min