Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cavati
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 2 uova (da 60 g circa)
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Fave
- 50 g di cipolla
- 50 g di carota
- 20 g di gambo di sedano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1000 g di acqua
- 400 g di fave secche Cottoie, ammollate per 12 ore
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 75.9 g
- Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sciroppo zenzero e citronella
Değerlendirme yok
Tagliolini alla zucca
1hod. 20min
Cassatelle pasquali
2 Std. 50 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Pancotto fave e zucca
6 Std. 30 Min
Spaghetti con pecorino e fave
40 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Fave al guanciale
35min
Fave in umido
1 Std.
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 Std. 30 Min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1 Std.
Crema di fave al finocchietto
50min