Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 brins de thym frais, effeuillés
- 150 g de pain rassis ou légèrement grillé et coupé en cubes de 4 cm
- 2 œufs
- sel
- poivre moulu
- 50 g de farine de blé
- 16 huîtres
- ½ litre d'huile de pépins de raisin
- ½ citron jaune, coupé en tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1764 kJ / 418 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aïoli traditionnel
10 Min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20 min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Ragoût de langouste
1 godz. 35 min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50 Min
Pâté en croûte (Espagne)
6sa 15 dk
Brioche perdue, clémentines au miel
1 Std. 10 Min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Değerlendirme yok
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40 Min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Tarama maison
10 Min