Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La détrempe (à faire la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- farine de blé, pour fariner
- 200 g de sucre en poudre
- 4 pêches de vigne, pelées (400 g env.) et coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Galantine de pintade foie gras noisette
13 godz.
Glace au persil, tarte fine aux pommes vertes et coulis de persil
13h 15min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 godz.
Mystère au chocolat
8h 30 min
Mille-feuille de fruits rouges
30 Min
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Mystère cœur chocolat
3h 35min
Gâteau nantais
1 Std.
Pithiviers
2sa
Vacherin à la mangue et à la vanille
22j
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min
Tarte aux noix
3 Std.