Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La détrempe (à faire la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- farine de blé, pour fariner
- 200 g de sucre en poudre
- 4 pêches de vigne, pelées (400 g env.) et coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles
2 godz. 15 min
Crème pâtissière
15min
Pâte brisée sucrée
1h 50min
Gâteau basqu'ô fraises
1h 45min
Chouquettes à la crème pralinée
2 godz. 15 min
Pâte feuilletée express
2h
Choux poire-caramel au beurre salé
4h 35min
Pâte brisée
5min
Kouign-amann
2 godz. 15 min
Pâté aux prunes
1 Std.
Fumet de crustacés
25 Min
Ravioles de homard sauce Newburg
1 Std. 40 Min