Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 100 g d'eau
- 1 pincée de pistils de safran
- 150 g de bière froide
- 230 - 250 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
La friture et la finition
- 400 - 500 g de morue dessalée, sans peau ni arêtes, détaillée en bâtonnets (5 x 1 cm)
- 300 g d'huile d'olive
- 70 g de poivron rouge en conserve, taillé en fines lanières
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aïoli traditionnel
10min
Aïoli
10min
Tarte au citron meringuée sans œuf
3 Std.
Acras de morue
13 Std.
Sauce rouille
10min
L'œuf comme une omelette soufflée, émulsion noisettes, vinaigrette jaune aux herbes fraîches - Eric Guérin
1h
Beignets aux pommes
1h 20min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Aubergines d'Almagro marinées
96 godz.
Paupiettes de veau aux olives
50min
Citron givré
12 godz.