Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 80 g di acqua
- 10 - 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 uova
- 300 g di farina senza glutine per pasta
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi a fette
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2165.8 kJ / 517.8 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Karbonhidrat
- 66.4 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1345.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 godz. 30 min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2 godz.
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Spaghetti al tonno
40min
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1 godz. 30 min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1u. 5min
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1hod. 40min
Sugo allo sgombro
45 min
Pasta alla ionica
30min
Focaccia pomodorini e olive
3h 30min
Sugo all'arrabbiata
20min