Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de aceite para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 huevos
- 60 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 57.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 min
Gazpachuelo
35 min
Salmorejo para dos
45 min
Atún en manteca (Andalucía)
3 Std.
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Pestiños andaluces
1 godz.
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 min
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Roscos chiclaneros
1 godz.
Migas con pimientos de Padrón
30 min