Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de aceite para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 huevos
- 60 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 57.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 Min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Pestiños andaluces
1 Std.
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Albóndigas en salsa de almendras
50 Min
Gazpachuelo
35min
Migas con chorizo y uvas (HESTAN CUE)
40min
Migas con pimientos de Padrón
30 Min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 Min
Pastela moruna
5h 30min
Flan de turrón
3 Std. 40 Min