Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa romesco
- 130 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras sin tallo ni semillas
- 1 guindilla seca
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
-
2
tomates maduros en cuartos
veya 150 g de tomate triturado en conserva en cuartos - 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
Calabacines
- 120 g de aceite de oliva
- 130 g de harina
- 50 g de queso parmesano
- 110 g de pan rallado
- 1 cucharada de perejil seco
- 2 calabacines
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 huevos batidos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2560 kJ / 612 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 47.6 g
- Yağ
- 38.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 970.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buñuelos de bacalao especiados
1 Std.
Brandada de bacalao al estilo portugués
1óra 30p
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50 Min
Alioli
10min
Xató
15min
Esqueixada de bacalao
15min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Langostinos al romesco
15min
Patatas bravas en tempura
1h 10min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min
Salsa brava
10min