Crema de foie con huevo a baja temperatura

Crema de foie con huevo a baja temperatura

4.1 72 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 10 g de boletus deshidratados
  • 1500 g de agua
  • 4 huevos a temperatura ambiente
  • 175 g de foie mi-cuit de pato Martiko
  • 70 g de caldo de carne
  • 40 g de nata
  • 50 g de vino Pedro Ximénez
  • 5 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 4 pellizcos de curry en polvo
  • 4 ramitas de cebollino fresco picado
  • 4 rebanadas de pan tostado

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 1398.4 mg
Protein 5.9 g
Kalori 1334 kJ / 319 kcal
Yağ 29 g
Lif 0.5 g
Doymuş Yağ 7.7 g
Karbonhidrat 8.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...