Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de boletus deshidratados
- 1500 g de agua
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 175 g de foie mi-cuit de pato
- 70 g de caldo de carne
- 40 g de nata
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 5 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 4 pellizcos de curry en polvo
- 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 4 rebanadas de pan tostado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1398.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Vichyssoise
2h 20 min
Crema de champiñones
20 Min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1小时
Crema de boletus
1小时 35 分钟
Emulsión de patata con pulpo
50min