Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana

Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana

4.6 85 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 10 - 12 lonchas de beicon ahumado en lonchas
  • 500 g de carne picada de pavo
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 huevos
  • 50 g de foie mi-cuit de pato
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
  • 40 g de nueces peladas
  • 50 g de ciruelas pasas sin hueso troceadas
  • 700 g de agua
Compota de manzana
  • 400 g de manzanas reineta (peladas, descorazonadas y en cuartos)
  • 20 g de agua
  • 10 g de zumo de lima
  • 1 cucharadita de azúcar

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 21.8 g
Kalori 2068 kJ / 494 kcal
Yağ 40.4 g
Lif 2.5 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...