Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 2000 g de agua (para el vapor)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Salsa bearnesa
15min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Bloody Mary
5min
Rollitos de rosbif rellenos de tomate y mozzarella
10 godz. 30 min
Mantequilla Café de París
10min
Salsa holandesa
15min
Cebollitas en aceite
1u. 10min
Fondue bourguignon con 4 salsas - Francia
45min
Magret de pato con salsa de granada
45min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2u. 15min
Chuletón a la brasa con salsa de oporto y pimientos con provoleta
1u. 10min
Steak tartare
30min