Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 2000 g de agua (para el vapor)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Concentrado de caldo de pescado
30 min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Masa de pasta fresca
1j
Cebollitas en aceite
1h 10 min
Mantequilla Café de París
10 min
Foie de pato
33 Std.
Concentrado de caldo de carne
45 Min
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2j 30 menit
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1j
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 Min