Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 500 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de agua
- 15 g de miel
-
manteca de cerdo para untar la masa
veya mantequilla clarificada (ghee) a temperatura ambiente
Relleno
-
380
g de leche
veya 380 g de agua - 180 g de sémola de trigo (semolina)
- 1 pellizco de sal
- 2 yemas de huevo
- 500 g de requesón
- 180 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado (8 g)
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- ½ cucharadita de canela molida
- 15 g de agua de azahar
- 100 g de naranja confitada cortada en dados de 5 mm
Formado y terminación
- 1 cucharada de azúcar glas (para espolvorear)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 7.11 g
- Karbonhidrat
- 37.59 g
- Yağ
- 6.12 g
- Lif
- 1.31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantequilla Café de París
10 Min
Pan Griego de Pascua (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Mordiscos cristal al caramelo con crema de naranja
5 Std. 30 Min
Concentrado de choriceros o ñoras
20 Min
Baguette
3h 45 min
Dacquoise
1 Std.
Masa sablé con cacao
1 Std.
Helado de anko
10 Std. 10 Min
Pasta fresca al huevo
30 min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Pavlova de frutas tropicales
3h 40 min
Pan básico
3h 45 min