Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1717 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9.17 g
- Karbonhidrat
- 2.75 g
- Yağ
- 40.33 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 Min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1 Std. 10 Min
Financieros de chocolate y pistacho
45min
Cebollitas en aceite
1 Std. 10 Min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50min
Foie de pato
33小时
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Foie gras (al vacío)
72 godz.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Claras montadas
5 Min