Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1717 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9.17 g
- Karbonhidrat
- 2.75 g
- Yağ
- 40.33 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie de pato
33 Std.
Foie gras (al vacío)
72h
Cardo con carabineros
1h
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Paté de campaña en terrina
26 godz. 40 min
Paté en croûte
10 Std.
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3h
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 分钟
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1小时 10 分钟