Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa holandesa
- 100 g de mantequilla en trozos
- 20 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 2 yemas de huevo (sin nada de clara)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos escalfados
- 6 huevos a temperatura ambiente
- 1500 g de agua
- 50 g de vinagre
- 1 chorrito de aceite de oliva (para engrasar el cestillo)
Montaje del plato
-
6
lonchas de beicon
veya 6 lonchas de jamón serrano - 6 rebanadas de pan tostado
- 1 trufa negra fresca (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12.85 g
- Karbonhidrat
- 9.81 g
- Yağ
- 25.82 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bearnesa
15 Min
Tinga de pollo
40min
Salsa Blue cheese
5 Min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1 Std.
Salsa holandesa
15 Min
French toast (Kramer contra Kramer)
5h
Fondue de carne (borgoña)
1 Std.
Huevos nube
20 Min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min
Fondue savoyarde
15 Min