Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa holandesa
- 100 g de mantequilla en trozos
- 20 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 2 yemas de huevo (sin nada de clara)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos escalfados
- 6 huevos a temperatura ambiente
- 1500 g de agua
- 50 g de vinagre
- 1 chorrito de aceite de oliva (para engrasar el cestillo)
Montaje del plato
-
6
lonchas de beicon
veya 6 lonchas de jamón serrano - 6 rebanadas de pan tostado
- 1 trufa negra fresca (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12.85 g
- Karbonhidrat
- 9.81 g
- Yağ
- 25.82 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bearnesa
15min
Huevos en cocotte con espinacas, queso, salmón y aguacate
25min
French toast (Kramer contra Kramer)
5h
Huevos poché con beicon y piquillos
35min
Salsa Bernesa TM6
20min
Salsa holandesa
15min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Nasi Goreng
50 分钟
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1h
Risotto a la milanesa
30min
Boeuf bourguignon (Julie & Julia)
2 godz. 40 min