Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chinakohl (ca. 700 g), längs halbiert, in Stücken (5 cm lang)
- 4 EL Salz
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Japanischer Rettich (Daikon), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 2 TL Zucker
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Garnelenpaste
- 3 - 4 EL Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vietnamesische Nudelsuppe
1sa 20 dk
Miso-Udon-Suppe
8 Std. 30 Min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Misosuppe mit Gemüse
40min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Ramen mit karamellisiertem Seitan Hauptgang Menü 3
2 godz.
Napa Kimchi
15 godz.
Soba-Nudelsalat
40min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Dumplings
45min