Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chinakohl (ca. 700 g), längs halbiert, in Stücken (5 cm lang)
- 4 EL Salz
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Japanischer Rettich (Daikon), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 2 TL Zucker
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Garnelenpaste
- 3 - 4 EL Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paneer
5h 30min
Schweinebauch mit Kimchi
35 Min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35 Min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2h
Orientalischer Blumenkohl-Snack
2 Std. 45 Min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Fenchel-Pakora
30 Min
Gewürzpaste Asia Style
1 Std.
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1 Std.
Napa Kimchi
15 Std.
Sambhar
1h 10min
Tarka Dal
9sa 5 dk