Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chinakohl (ca. 700 g), längs halbiert, in Stücken (5 cm lang)
- 4 EL Salz
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Japanischer Rettich (Daikon), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Frühlingszwiebeln (ca. 100 g), in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 6 Knoblauchzehen
- 2 TL Zucker
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Garnelenpaste
- 3 - 4 EL Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 2006 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarka Dal
9h 5 min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 分钟
Grüne Currypaste
25min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Misosuppe mit Gemüse
40min
Tamarinden-Paste
15min
Soba-Nudelsalat
40min
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1h
Udon-Nudeln mit Gemüse (炒乌龙面)
40min
Koriander Chutney
5 min
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Napa Kimchi
15h