Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 500 g Dicke Bohnen, frisch, gepalt (ergibt ca. 150 g Bohnenkerne)
- 150 g Wasser
- ½ TL Salz
- 200 g Schmand
- ¼ TL Pfeffer
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 676 kJ / 161 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Linsen-Dip
40min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 godz. 30 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Orient-Kartoffelsalat
1h 20min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min
Grünkohl-Paprika-Salat
1 godz. 15 min
Fenchelpesto
10 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 min
Grünkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Grünkohlcremesuppe
45 min
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 min