Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chinakohl
- 1000 g Wasser, heiß
- 1000 g Chinakohl (1 Kopf), in Stücken
- 45 g Meersalz zum Einsalzen
Marinade
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Möhre, in Stücken
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g rote Paprika, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Rettich, frisch, in Stücken
- 2 TL Chiliflocken, getrocknet
- 100 g Wasser
- 30 g Reismehl
- 60 g Garnelen, geschält, gegart
- 2 EL Fischsauce
- 1 EL Austernsauce
- 3 EL Bonito-Flocken
- 4 EL Paprika edelsüß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1288 kJ / 308 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 17.4 g
- Sodyum
- 5473 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ungarische Pilzsuppe
30min
Chicken Wings mit Five-Spice-Marinade
45min
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1 Std.
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Koreanische Ramen mit Tofu
1 Std.
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Pho-Suppe mit Hähnchen
2 Std. 15 Min
Napa Kimchi
15h
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 Std.
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min